Seleccionar página

Com cuidar els nostres petits arbres

Nosaltres t’ajudem

Estàs realitzant molt més que plantar i cuidar un arbre, estàs recuperant la possibilitat que un dia aquest planeta torni a estar sa i amb el tots nosaltres, i com estàs realitzant una labor tremendament important per a tots, volem ajudar-te i  estar amb tu  sempre que ens necessitis.

Com es planta una llavor d’arbre

En primer lloc has de barrejar la terra que et vaig lliurar,  que conté un fong micorricico amb més terra bona de la que tinguis a casa, per a omplir una jardinera d’uns 15 cm. d’alt per 15 cm. de diàmetre.

En segon lloc, has d’estrènyer la terra amb molta força fins que quedi ben unida.
Després has de fer un orifici en en centre de la terra d’uns 5 cm. de profunditat i col·locar 2 llavors de les quals has rebut, cobrir de terra i tornar estrènyer la terra amb molta força.

En tercer lloc has de regar amb un got d’aigua de tan gran mitjà, (uns 250 cc), la teva jardinera una vegada per setmana, però la primera vegada has de regar-lo amb dos gots d’aigua perquè la terra es xopi bé i pugui germinar les llavors.
Recorda que has de posar l’aigua en el centre de la jardinera i a poc a poc perquè no es mogui la terra.

Finalment, si tens el primer any la jardinera dins de casa, recorda de tenir-lo el més allunyat possible de la calefacció i mai el col·loquis sobre un radiador o estufa. Si ho tens fora, intenta que que quedi a cobert, sota algun porxo o una cosa així perquè no l’afectin les gelades de l’hivern.

Ës normal que les llavors germinin entre 2 i 4 mesos després d’haver-les plantat, però si passats 5 mesos no han germinat, contacta amb nosaltres i t’enviarem llavors noves perquè tornis a intentar-ho, és molt possible que no hagis fet res malament, simplement aquestes coses passen, no és una ciència exacta.

Ara ja només has de cuidar i regar durant 3 anys el teu petit arbre, fins que passats 3 anys ens anem d’excursió a plantar-lo en un bosc que hagi sofert un incendi forestal.

i per descomptat, si tens algun dubte o problema amb el teu arbre, si us plau contacta amb nosaltres a través del formulari de més a baix, explica’ns el problema i intentarem ajudar-te.

Formulari d'ajuda

4 + 7 =